Gebr. E. & W. Valstar B.V. 

      

           Gebr. E.  &  W.  Valstar B.V.  Op een zonnige dag in juni werden bij verrast door een filmploeg van Svensson, zij kwamen een kijkje achter de schermen nemen en wilden graag van ons weten hoe het nieuwe Luxous 1147 FR scherm ons beviel.

“De broers werden direct enthousiast over het glasheldere Luxous 1147 FR, toen dit vorig najaar op de paprika open middag op het Improvement Centre werd gepresenteerd. Na deze middag was het besluit om het scherm op hun tuin te vervangen snel genomen, waarbij het meehielp dat ze  met deze investering gebruik konden maken van de Energie Investering Regeling (EIA).

Elke dag, of het nu zonnig of bewolkt weer is, valt het Wibo op dat het nieuwe energiescherm zoveel licht doorlaat. Zijn vergelijk hierbij is het ook al heldere energiescherm Luxous 1347 FR die vier jaar geleden op een tweede scherminstallatie is geïnstalleerd. Tijdens de rondgang op de studieclub bevestigen collega paprikakwekers dat het “prima doekie” zoals Valstar het noemt, wel erg helder is.”

https://www.ludvigsvensson.com/nl/climate-screens/ervaringen/paprika/luxous-1147-fr-is-wel-heel-erg-helder/